PK estafette Lanaken
Datum: 17/06/2018 10:24
PK ben/pup/min - Lommel
Datum: 13/06/2018 09:56

Iedere TACT-atleet heeft één of meerdere favoriete disciplines op training of wedstrijd. Geef je graag alles wat je hebt op de 60m spurt? Zet je liever je beste beentje voor op de sprong van je leven bij het ver- of hoogspringen? Ga je liever voluit op 600m of 1000m? Of doe je meerdere disciplines heel graag? Dan is Lommel op zaterdag 23 juni de kans om je te bewijzen op je 1 of 2 FAVORIETE disciplines!

Samen met je clubgenoten en trainers gaan we hier naar het Provinciaal kampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen. Deze groepsuitstap zien wij in de eerste plaats als het perfecte moment om je lievelings loop- of kampnummer eens op een andere manier te trainen! Mis deze extra trainingskans dus zeker niet!

Dat de zenuwen bij zo een meeting soms een beetje parten kunnnen spelen daar zijn we ons goed van bewust. Daarom staan de trainingen van deze- en volgende week in het teken van de disciplines die aan bod komen op dit kampioenschap. We hopen jullie zo nog beter voor te bereiden op een toffe namiddag!

Wees ten laatste 45 min voor je eerste discipline aanwezig. Deze tijd heb je zeker nodig om op tijd in te schrijven en goed opgewarmd aan de start te verschijnen. Let op: de inschrijvingen van een discpline sluiten af 30min voor aanvang.

Verwittig bij aankomst ook één van je trainers, zij zullen zorgen dat je goed opgewarmd bent voor je wedstrijd. Voor atleten die hun eerste discipline beginnen om 14.00u, houden een gemeenschappelijk opwarming om 13.25u. Wees dus zeker op tijd!

We hopen er samen met jullie een geweldig leuke en toffe namiddag van te maken!

Sportieve groetjes
Jullie trainersploeg.

Meer info nodig over een deelname aan een meeting? Neem een kijkje in  onze infobundel
Welke meetings zijn er nog? Je vind ze op onze zomerkalender.
TACT BBQ
Datum: 07/06/2018 11:44

Naar goede gewoonte zet TACT de grote vakantie in met de Trudonacht op vrijdag 6 juli (vanaf cadetten) en de (medaille) jeugdmeeting op zaterdag 7 juli (ben/pup/min). Meer info over het wedstrijdgebeuren tijdens dit weekend volgt nog.

Op zaterdagavond, 7 juli, wordt dit sportieve weekend afgesloten met een gezellige club BBQ. Naast alle TACT atleten, trainers, familieleden zijn hierop ook alle TACT supporters en sympathisanten meer dan welkom!

Inschrijven kan door het inschrijvingsstrookje van onderstaande flyer af te geven aan de toog in Baan 9 en het verschuldigde bedrag over te schrijven.

We hopen u zeker te mogen verwelkomen op deze gezellige avond!

Groetjes
Het TACT-bestuur


07/07/2018 TACT BBQ: Inschrijving

Olimpic Lanaken
Datum: 17/05/2018 23:24


Een OLimpic moet niet altijd op een zondag doorgaan dus als je nu zaterdag de sport/wedstrijdkriebels voelt... Lanaken is de place 2 be.
Op de atletiekpiste van het sport- en recreatiedomien Pietersheim gaat de volgende organisatie van het OLimpic criterium door. Naast je talrijke clubgenootjes zullen ook deze keer weer jullie trainers aanwezig zijn.

Net zoals op voorgaande meetings spreken we ter plaatse af, ten laatste om 13.15u, aan onze TACT vlaggen. Van hieruit beginnen we om +/- 13.25u met een gemeenschappelijke opwarming en loopscholing. Nadien maken we ons klaar voor het eerste nummer om 14.00u.

Ben je niet zeker wat er allemaal bij een deelname aan een meeting komt kijken? Wat je precies moet meenemen? Of hoe zo een wedstrijd precies verloopt? Lees dan zeker onze infobundel eens na?

Wil je graag meedoen, maar is Lanaken net te ver? Geen nood, volgende zaterdag, 26 mei, maken we een grote TACT uitstap naar onze buren in Alken. Meer info hierover volgt na het weekend en op training.

Wij zullen er zijn, jullie ook?

Groetjes
Jullie trainers

Meer info nodig over een deelname aan een meeting? Neem een kijkje in  onze infobundel
Welke meetings zijn er nog? Je vind ze op onze zomerkalender.

19/05/2018 Olimpic Lanaken: Programma

UITSLAG OLIMPIC (aangepast)
Datum: 08/05/2018 21:30
06/05/2018 Olimpic Sint-Truiden: Uitslag

Open meeting Tienen - CAD tot MAS
Datum: 30/04/2018 21:52

Hoi sprint-atleten,

De trainingen van de afgelopen maanden stonden in functie van de opbouw naar het zomerseizoen toe. Wedstrijden bekampen en jezelf meten met andere atleten is ook een onderdeel van een sportief seizoen. 

Op zondag (Pinksteren) 20 mei 18 vanaf 13u is er op het Houtemveld te Tienen een open meeting van Cadetten tot Senioren (lees ook Masters).

Schroef nieuwe 6mm pinnetjes onder je spikes en je bent klaar voor een eerste test of je kan op zoek gaan naar bevestiging van de conditie…

Programma:

Laten we deze blauwe meeting TACT-geel kleuren.

Be there
Eddy en Kristof

Olimpic TACT + Hechtel
Datum: 30/04/2018 14:37

Komende zondag, alle TACT jeugdatleten op post!

Na de verre verplaatsingen aan het begin van het zomerseizoen (Neerpelt) organiseert TACT komende zondag, 6 mei, zijn Olimpic meeting. Met onze grote groep jeugd atleten hebben we dan ook maar 1 doel .. en dat is onze piste helemaal in het TACT GEEL te toveren. We beschouwen deze meeting eerder als een extra trainingsmogelijkheid, de ideale manier om te kunnen oefenen op verschillende disciplines. Naast je vele clubgenootjes zullen de trainers ook zeker aanwezig zijn tijdens de meeting. Bij hen kan je dus altijd terecht met vragen of voor enkele tips. Kom dus zeker meedoen en laat zien dat TACT aanwezig is!

We spreken af om 13.00u aan Baan 9. Bij aankomst kan je je inschrijven aan het loket aan de zijkant van het gebouw. Deelname voor TACT atleten is gratis. Om 13.25u starten we met een gemeenschappelijke opwarming gevolgd door loopscholing. Nadien hebben we nog voldoende tijd om ons klaar te maken voor de eerste discipline (start 14.00u). Het volledige uurschema alsook alle info over een deelname aan een pistemeeting vind je terug in de bijlage.

We hopen er samen met je clubgenootjes een TOFFE namiddag van te maken!

In de week na onze Olimpic gaan de (ingeschreven) pupillen en miniemen op stage. Hierdoor zal er voor de overige kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen op woensdag 9 en vrijdag 11 mei geen training gegeven worden. Op zondag 13 mei gaan we met de hele TACT jeugdgroep naar de Olimpic meeting in Hechtel. Atleten en trainers die meegaan op stage zullen hierop sowieso aanwezig. dus je bent zeker niet alleen! Hoe meer TACT zielen hoe meer vreugde en pret. Kom dus ook hier zeker eens meedoen! We spreken ter plaatse af om 13.00u. Alle andere info van deze meeting vind je ook terug in de bijlage.

Vanaf woensdag 16 mei gaan de trainingen terug door in zijn normaal ritme.

Heel veel plezier en succes!

Jullie trainersploeg.

06/05/2018 Olimpic Sint-Truiden: Programma
13/05/2018 Olimpic Hechtel: Programma

Meer info nodig over een deelname aan een meeting? Neem een kijkje in onze infobundel
Welke meetings zijn er nog? Je vind ze op onze zomerkalender.

Extra TRAINING Bloesemjogging 29 April 2018
Datum: 24/04/2018 11:23
 
Beste TACT-atleten,
 
Tact organiseert de Bloesemjogging te Zepperen. Met onze jeugdige atleten (ben/pup/min) gaan we hieraan deelnemen onder de vorm van een “begeleid" duurloopje van 5 km door de velden.
 
Plaats: Campus Sint-Aloysius,
Kasteelstraat 53, 3800 Sint-Truiden (Zepperen)
Deelname 5€
Samenkomst: 9u30
Einde: 11u
 
De trainers zijn er alvast klaar voor om met jullie mee te lopen. Allen in TACT-kledij.
 
Tot op de bloesemjogging.
BvV pup/min dames - Neerpelt
Datum: 12/04/2018 23:02

Dag pupillen en miniemen dames,

Na de groepsverplaatsing afgelopen weekend gaan we op zaterdag 21 april nog een keer terug naar Neerpelt. Deze keer gaat hier de Beker van Vlaanderen (BvV) door.

Dit kampioenschap wordt jaarlijks georganiseerd, op 5 verschillende locaties, onder de verschillende clubs in Vlaanderen. Per locatie kunnen de beste 2 clubs zich selecteren voor een finale, die doorgaat later deze zomer. Graag willen we hier als TACT met een tof en talrijk team aan de meet verschijnen. Hoe meer atleten hoe beter.

Per categorie (pupillen / miniemen) wordt er een team gevormd. Door aan verschillende disciplines deel te nemen kan je voor je team punten verdienen. Elke club zal zo met twee teams aanwezig zijn. De punten van elk team worden samengeteld. De bedoeling is dat we met onze club TACT zoveel mogelijk punten verzamelen. Dus hoe meer deelnemende atleten hoe meer kans op te verdienen punten. 
Je mag zelf aan max. 3 disciplines deelnemen. Naast deze 3 disciplines kan je je ook kandidaat stellen om deel te nemen aan de estafette.
(Miniemen) Opgelet: 150m, 300m en 1000m mogen niet gecombineerd worden. 

Alle disciplines die aanbod komen alsook het inschrijvingsstrookje vind je terug op de affiche in de bijlage.

Inschrijven kan door het strookje op de affiche ingevuld af te geven aan één van je trainers. Of door je naam, voornaam, categorie, borstnummer, (max. 3) disciplines samen met je beste prestaties (als je die hebt) en deelname estafette (ja/nee) door te mailen naar jeugd@atletiekclub-tact.be
De inschrijving ter plaatse wordt volledige geregeld door je trainers. Hier hoef je je dus niets van aan te trekken. Enkel dit strookje of via mail volstaat. 

Van deze wedstrijd willen we een heel toffe club team ervaring maken! Heb jij zin om samen met ons onze club te komen vertegenwoordigen op dit kampioenschap? Schrijf je dan zeker in m.b.v. het strookje (af te geven aan één van je trainers) of via mail (jeugd@atletiekclub-tact.be). Inschrijven kan tot vrijdag 20 april.

WE REKENEN OP JULLIE!!

Veel plezier en succes. 
Jullie trainers


BvV pup/min dames - Neerpelt: Programma + inschrijving

Meer info nodig over een deelname aan een meeting? Neem een kijkje in  onze infobundel
Welke meetings zijn er nog? Je vind ze op onze zomerkalender.Olimpic Neerpelt
Datum: 04/04/2018 11:41

Dag atleetjes,

Onder een stralend lentezonnetje gaan dit weekend de pistemeetings weer van start. Om het zomerseizoen op een leuke manier in te zetten nemen we dit weekend, zondag 8 april, deel aan de eerste meeting van het Olimpic criterium in Neerpelt. Naast vele clubgenootjes zullen ook jullie trainers aanwezig zijn, kom dus zeker meedoen!
We spreken ter plaatse af, ten laatste om 13.15u (de inschrijvingen sluiten om 13.30u).

Ben je niet zeker wat er allemaal bij zo een meeting komt kijken, Wat je precies moet meenemen of hoe de opwarming verloopt? Geen nood op al deze en nog vele andere vind je een antwoord in deze korte infobundel.

Tot slot willen we onze 2 eigen organisaties van dit voorjaar nog even in de kijker zetten. Op beide evenementen hopen we zoveel mogelijk eigen TACT atleetjes te mogen verwelkomen.

Op 29 april organiseert TACT in Zepperen de bloessemjogging. Zoals eerder vermeld gaan we er van deze jogging, onder begeleiding van de jeugdtrainers, een duurlooptraining van maken. Praktische info volgt nog.

Een week later, zondag 6 mei, gaat op onze eigen TACT-piste een meeting uit het Olimpic  criterium door. Hier willen we in de eerste plaats samen met je clubgenoten een extra trainingsmoment van maken. Zowel loop-, spring- als werpnummers zullen hier aan bod komen, kom dus zeker meedoen!

We hopen er samen met jullie een mooie, sportieve en zonnige dag van te maken.
Tot zondag!

Jullie trainers.

Meer info nodig over een deelname aan een meeting? Neem een kijkje in  onze infobundel.
Welke meetings zijn er nog? Je vind ze op onze zomerkalender.

<<<
- 23/06/2018:
- 06/07/2018:
- 07/07/2018:
- 07/07/2018:
- 02/09/2018:
UITSLAGEN
- 06/05/2018:
- 27/01/2018:
- 14/01/2018:
- 17/12/2017:
- 03/12/2017:
FOTOALBUMS
Top