Datum: 01/01/2018 16:56

17/12/2017 LCC Dilsen: Parkloop: Uitslag

VITA - eindejaarsmeeting Gent
Datum: 19/12/2017 14:19

Heb je altijd eens willen lopen, springen of werpen op een piste waar toppers zoals Nafi Thiam of de Borlé broertjes komen voor trainingen of wedstrijden? Dan is zaterdag, 23 december, je kans! Samen met je TACT- clubgenoten en -trainers gaan we naar de VITA-eindejaarsmeeting in de Topsporthal in Gent.

We spreken ten laatste 45 min. voor je eerste discipline ter plaatse af. Deze tijd is zeker nodig om je in te schrijven, samen met clubgenoten en trainers op te warmen en gerust aan de meet te verschijnen.

Hieronder (of in de bijlage) vind je alvast het uurschema.
Ben je cadet of ouder en wil je ook graag meedoen? Neem dan zeker een kijken op de site van VITA, hier vind je het uurschema voor de rest van de dag.

Is het de eerste keer dat je deelneemt aan een indoorwedstrijd, en heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Heb geen schrik, je vind alle info terug in onze infobundel (onderaan). Je clubgenootjes staan ook steeds paraat met tips en info.

Samen met de hele TACT bende gaan we de kerstvakantie op TOFFE MANIER inzetten!

Tot dan!

VITA - eindejaarsmeeting Gent: Uurschema

Meer info nodig over indoorwedstrijden? Neem een kijkje in onze infobundel.

LCC Dilsen: Parkloop
Datum: 12/12/2017 01:06

Dag allemaal,

Na een weekendje rust is het komende zondag, 17 december, tijd voor de LCC parkloop in Dilsen-Stokkem. Deze gaat door in het Kasteelpark Ter Motten.

Op deze veldloop zal begeleiding door trainers wederom niet verzekerd zijn. Maar wees gerust, je bent zeker niet de enige TACT atleet op deze veldloop. Bij jouw clubgenoten kan je dan ook steeds terecht voor hulp bij je opwarming of tips voor tijdens de wedstrijd.

Is de verplaatsing net te ver en wil je toch heel graag gaan lopen? Vraag dan zeker eens bij je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk.

Volgende zaterdag, 23 december, trekken we met alle TACT atleten naar Topsporthal in Gent voor een indoormeeting. Allen al om de locatie is deze verplaatsing zeker niet te missen. Je clubgenoten en trainers zullen zeker aanwezig zijn, jij komt toch ook?!
Meer info volgt later deze week.

Heel veel succes en plezier in Dilsen!

Jullie trainers

LCC Dilsen: Parkloop: Programma

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.

Uitslag LCC Bree
Datum: 05/12/2017 13:28
Afgelopen weekend was het koud en nat. Maar dit hield onze TACT atleten niet tegen om de verre verplaatsing voor de LCC sinterklaasveldloop naar Bree te maken. Ze overwonnen de koude, regen en wind en toonde één voor één wat ze in hun mars hadden! Dikke proficiat, jullie hebben dat allemaal super gedaan!

03/12/2017 LCC Bree: Sinterklaasveldloop: Uitslag + tussenstand Uitslag

Datum: 28/11/2017 16:34
26/11/2017 LCC Genk: Uitslag

LCC Bree: Sinterklaasveldloop
Datum: 28/11/2017 00:40

Na de geslaagde TACT groepsverplaatsing in Genk afgelopen weekend vind komende zondag, 3 december, de Sinterklaasveldloop in Bree plaats. Deze gaat door in het Recreatiepark "De Boneput".

Hoewel begeleiding door trainers niet verzekerd is, ga je zeker niet de enige TACT atleet ter plaatsen zijn! Je clubgenoten helpen je maar al te graag met je opwarming, loopscholing en voorbereiding voor de veldloop.

Wil je heel graag gaan en raak je niet ter plaatse? Geen nood, vraag zekereens aan je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk.

Voor de eerst volgende begeleide verplaatsing trekken we op zaterdag 23 december naar de Topsporthal in Gent. Alleen al om de locatie is dit zeker niet te missen!!!

Heel veel plezier en succes!
De trainers

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.

Tussenstand Lcc
Datum: 21/11/2017 18:18
19/11/2017 Lcc sacn: Uitslag

Geen training - 1 december
Datum: 21/11/2017 12:21
Wegens het clubfeest is er op vrijdag 1 december geen training!
Op woensdag 6 december nemen we het normale trainingsritme weer op.
TACT BioRacer webshop
Datum: 20/11/2017 23:50

LOOP IN DE TACT KLEUREN

Heb je nog geen TACT kledij of Wilde je nog graag die ene vest of t-shirt bestellen, en was je net te laat om dit te doen in onze webshop? Geen nood! Van 20 november t.e.m. 4 december gaat de shop nog even open. Alle bestellingen worden geleverd vanaf 24 januari in Baan 9.

Onze LCC avondveldloop gaat door op zaterdag 27 januarivanaf 16.00u in het 't Speelhof. Wil je helemaal in TACT tenue aan de meet verschijnen? Mis dan zeker deze opening niet!

TACT BioRacer webshop

- 27/01/2018: