LCC Genk: Sint-Barbara veldloop
Datum: 20/11/2017 23:20
Komende zondag, 26 november, is het weer tijd voor een TACT groepsverplaatsing. Deze keer gaan we met alle TACT atleten naar Genk voor de Sint-Barbara LCC veldloop.
 
We spreken ter plaatse af, 45min voor je start.
Deze heb je nodig om in te schrijven en samen met de andere TACT atleten en trainers op te warmen en het parcours te verkennen.
 
In de bijlage vind je alvast het uurschema.
Let op: Dit jaar is er een nieuw parcours, voor meer info kan je terecht op www.atletiekclub-genk.be.
 
Ben je niet meer zeker wat er allemaal bij een veldloop komt kijken? Geen nood, kijk het rustig even na in de infobundel die je vind in de bijlage.
 
We gaan er weer een zéér toffe TACT uitstap van maken!
 
Tot dan!


Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

Uitslag en tussenstand LCC
Datum: 13/11/2017 20:54
12/11/2017 LCC Neerpelt: Uitslag

LCC Neerpelt: Dommelloop
Datum: 08/11/2017 23:19

Heb je de smaak te pakken na de eerste veldloop in Tongeren van afgelopen weekend? Dan kan je komende zondag12 november, terecht in Neerpelt voor de volgende veldloop in het LCC criterium.

Op deze veldloop zal in tegenstelling tot Tongeren geen begeleiding door trainers zijn. Maar laat dit je absoluut niet tegenhouden. Er zijn altijd andere TACT atleten aanwezig die je meer dan graag helpen en wegwijs maken in het veldloopgebeuren. 

De eerste volgende veldloop die wel terug begeleid zal zijn door trainers, is deze in Genk op zondag 26 november.

Maak er zondag alvast een super leuke en sportieve namiddag van!

De trainers


Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

 

LCC Tongeren
Datum: 31/10/2017 21:10

Na de oefenveldloop van afgelopen weekend in Leuven, beginnen we er nu ook aan op Limburgse bodem. Komende zondag, 5 november, verplaatsen we ons met alle TACT atleten naar Tongeren voor de eerste LCC veldloop.

We spreken ter plaatse af, 1u voor je moet lopen. In die tijd warm je samen met de trainers op en sta je helemaal op tijd klaar aan de start.

In de bijlage vind je alvast het uurschema. 
Weet je niet meer zeker wat er allemaal bij een veldloop komt kijken? Geen nood, in de bijlage vind je nog eens alle info. 

We gaan er met zen allen een toffe, sportieve namiddag van maken!

LCC Tongeren
Infobundel winter TACT

Training 1 november
Datum: 28/10/2017 11:28
Woensdag 1 november is er geen training! Wij zien u graag terug op vrijdag 3 november.
Infobundel + winterkalender
Datum: 25/10/2017 23:53

Het winterseizoen staat weeral voor de deur en dit betekend dat er opnieuw veldlopen en indoorwedstrijden aankomen. Misschien zit je nog met enkele praktische vragen, zoals ... 

  • Waar en wanneer zijn er wedstrijden?
  • Hoe verloopt een veldloop?
  • Waar kan ik mijn clubkledij kopen? 
  • Welke kledij moet ik aandoen tijdens de wintertrainingen? 
  • Wat komt er allemaal bij een indoormeeting kijken?
  • Hoe laat moet ik op een wedstrijd zijn? 
  • Warmen we samen op in groep?
  • ...

Op deze en nog andere vragen vind je een antwoord in deze TACT infobundel en winterkalender.

Moest je nog vragen, neem gerust contact op via jeugd@atletiekclub-tact.be .


We wensen je alvast een heel toffe, leuke en sportieve winter!


DCLA Veldloop
Datum: 23/10/2017 22:29
Clubfeest - 1 december
Datum: 20/10/2017 10:09
Webshop BioRacer - clubkledij
Datum: 05/10/2017 15:47
In de aanloop naar nieuwe seizoen en eerste veldlopen wordt de TACT webshop van bioracer geopend van 22 september t.e.m. 31 oktober. In deze shop kan je terecht voor al onze clubkledij.
 
Alle bestellingen die in deze periode gedaan worden zullen gezamenlijk geleverd worden half november. Deze kunnen vanaf dan afgehaald worden in Baan 9 (cafetaria van TACT). Hier wordt nog bericht van gemaakt.
 
Op zaterdag 27 januari 2018 organiseert TACT de LCC avondveldloop in het 't Speelhof (info volgt later). Wil je voor deze veldloop of andere velopen een wedstrijdsinglet of schitteren in onze clubkledij? Mis dan zeker de opening van onze winkel niet!
 
De webshop is te bereiken via de website van BioRacer http://www.bioracer.be/nl. Als je in het verleden als iets besteld hebt in onze shop kan je hier gewoon aanmelden met je login gegevens van vorige keer.
 
Als je nog GEEN ACCOUNT hebt kan je deze aanmaken via volgende url http://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=rFnypmexRc.
 
Let op: het is belangrijk dat je een account aanmaakt via deze url om toegang te krijgen tot onze shop!
Provinciaal Kampioenschap Estafette
Datum: 31/08/2017 13:09

Onder een stralende zomerzon zakte een TACT delegatie op zondag 27 augustus af naar Diepenbeek voor het Provinciaal Kampioenschap estafette. 19 TACT atleten vormden hier 8 ploegen die aan de start verschenen van 9 estafette wedstrijden. Dit resulteerde in maar liefst 6 medailles, 4 x goud, 1 x zilver, 1 x brons en drie TOP 5 plaatsen. Kortom een TOP TACT NAMIDDAG!!!

Onze benjamin dames Liene, Stien, Sandrine en Guinevre behaalde na een spannende wedstrijd een zéér knappe 5DE PLAATS op de 4x60. Op de 3x600 wisten Guinevre, Stien en Sandrine iedereen van start tot finish achter hen te houden en behaalde een dik verdiende GOUDEN medaille!

De pupillen jongens, Xander, Mathias, Tijn en Kobe behaalde met één voor één snelle wissels een zeer mooie 5DE PLAATS op de 4x60. Nadien behaalde Xander, Tijn en Kobe na een zéér spannende wedstrijd een welverdiende 5DE PLAATS! Eén voor één knappe prestatie voor teams die voor het eerst aan estafette wedstrijden deelnamen. Van beide teams gaan we zeker nog meer horen in de toekomst!

Bij de pupillen dames kwam ons 4 tal, Mirthe, Ymke, Maya en Margot, aan de start van de 4x60. Zij wisten wisten hun wedstrijd om te zetten in welverdiende ZILVER plak. Nadien behaalde Mirthe, Maya en Margot in een zéér sterke tijd van 5.51.16 niet enkel een GOUDEN medaille, ook wisten ze het clubrecord met 4s15 scherper te stellen.

Onze miniemen dames Noémie, Kaat en Lena wisten na een zéér knappe 3x600 wedstrijd een BRONZE MEDAILLE mee naar huis te nemen.

Tot slot was het de beurt aan onze masters heren, Kris, Bart, Tommy en Kristof. Op zowel de 4x100 als de 4x200 wisten zij een goude medaille mee naar huis te nemen.

Met zen allen hebben jullie er een zéér toffe, plezante, gezellige en sportieve namiddag van gemaakt! Jullie zijn één voor één TACT TOPPERS!!

De trainers.

UITSLAGEN
- 27/01/2018:
- 14/01/2018:
- 17/12/2017:
- 03/12/2017:
- 26/11/2017:
Andere data
- :
FOTOALBUMS
Top