Trainingen + PK indoor + TACT avondcross
Datum: 16/01/2018 23:45

De trainers genieten nog na van de massale TACT opkomst op ACA veldloop in Alken afgelopen zondag. JULLIE WAREN GEWELDIG!!!!


Woensdag 17 en 24 januari en vrijdag 26 januari
gaan de trainingen, in teken van onze LCC avondcross, door in 't Speelhof. Voor onze kangoeroes, benjamins en pupillen gaat dit zoals gewoonlijk door van 18.00u tot 19.00u. Zij verzamelen aan de ingang (Veemarkt) om 17.45u.
De training van de miniemen gaat op deze dagen naar goede gewoonte door van 19.00 tot 20.00u. Zij komen samen aan de ingang rond 18.50u. 

Op vrijdag 19 januari gaat de training door op onze vertrouwde piste.


Zondag 21 januari - PK Indoor jeugd (ben/pup/min)

Komende zondag, 21 januari, maken we de verplaatsing naar Heusden voor een indoormeeting op Limburgse bodem. Hier vind het Provinciaal kampioenschap indoor voor benjamins, pupillen en miniemen plaats. Wij beschouwen deze verplaatsing in de eerste plaats als het ideale trainingsmoment. Kom dus zeker eens meedoen! De trainers zullen er alvast ook zijn!

Tijdens deze meeting is er voor de benjamins de keuze uit 4 disciplines - 60, kogel, hoog en ver. En 5 disciplines voor miniemen - 60, 60H, kogel, hoog, ver. Elke atleet kan max. deelnemen aan 2 nummers. Deze stem je qua tijd best een beetje op elkaar af m.b.v. het uurschema in de bijlage.

De training van komende vrijdag, 19 januari, wordt alvast afgesteld op de voorkomende disciplines. 


Zaterdag 27 januari - LCC Avondcross Sint-Truiden (TACT)

Volgend weekend, zaterdag 27 januari, organiseert TACT de avondcross als deel van het LCC criterium. Deze gaat door in 't Speelhof vanaf 16.00u. Het uurschema en parcours vind je terug in de bijlage. Omdat dit een eigen organisatie is, wordt dit sowieso een verplicht nummertje voor alle TACT atleten. De deelname voor onze eigen atleten is gratis. De trainers gaan hier ook zeker en vast weer aanwezig zijn, zeker komen dus!

LCC Avondcross - Parkloop: Uurschema + parcours


Nog vragen en extra info ...

Moest je nog vragen hebben of heb je graag wat meer info over bepaalde verplaatsingen stuur ons gerust een mailtje. Of je kan altijd terecht tijdens de trainingsdagen bij één van de trainers.

Meer info over het deelnemen aan een indoorwedstrijd of veldloop vind je onze infobundel.
Welke wedstrijden of activiteiten zijn er nog? Je vind het op onze winterkalender.


We hopen jullie weer in grote getale te mogen begeleiden op één of meer van deze verplaatsing. Wij kijken er alvast naar uit!

Jullie trainers

LCC - Avondcross
Datum: 16/01/2018 12:45
Het uurschema en parcours vind u hier: Uurschema + parcoursVerplaatsingen en activiteiten januari
Datum: 10/01/2018 12:40
Dag allemaal,
 
TACT was wéér zeer goed vertegenwoordigd op de veldloop en indoorwedstrijd afgelopen weekend! Jullie hebben dat één voor één TOP gedaan!
 
Kon je er niet bij zijn? Geen nood, deze maand staan er heel wat activiteiten en groepsverplaatsingen met trainersbegeleiding op het programma. Waaronder ook zelfs één op eigen bodem (Parkloop). 
 
Alvast een overzicht:
 
Vrijdag 12 januari - Nieuwjaarsreceptie
Aanstaande vrijdag nodigt het volledige TACT-team jullie uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze gaat naar goede gewoonte door in Baan 9 en dit van 19.00u - 21.30u. 
Aan het uur van de training voor jeugd (kangoeroes, benjamins en pupillen) veranderd niets. De miniemen, spurters en afstandsgroep daarintegen trainen vrijdag van 18.00u tot 19.00u
 
 
Zondag 14 januari - LCC Veldloop Alken
 
Komende zondag, 14 januari, maken we met ALLE TACT atleten de korte verplaatsing naar onze buur club ACA in Alken voor de LCC veldloop. Op deze veldloop is er ook een kans voor kangoeroes om eens mee te lopen (12.15u). Alle andere categoriën beginnen vanaf 12.30u. Het uurschema vind je in de bijlage. Wees zeker 45 min. op voorhand aanwezig. In deze tijd schrijf je je in, warm je samen met je clubgenoten en trainers op en kom je gerust en klaar aan de meet.
 
 
Zondag 21 januari - PK Indoor jeugd (ben/pup/min) 
 
Op zondag 21 januari gaan we naar Heusden voor een indoorwedstrijd op Limburgse bodem. Hier vind het Provinciaal kampioenschap indoor voor benjamins, pupillen en miniemen plaats. Laat deze naam je echter niet afschrikken. Wij beschouwen deze verplaatsing in de eerste plaats als het ideale trainingsmoment. De ideale kans om atletiek op een toffe manier indoor te beleven. 
 
Tijdens deze meeting is er voor de benjamins de keuze uit 4 disciplines (60, kogel, hoog en ver). En 5 disciplines voor miniemen (60, 60H, kogel, hoog, ver). Elke atleet kan max. deelnemen aan 2 nummers. Deze stem je qua tijd best een beetje op elkaar af m.b.v. het uurschema in de bijlage. 
 
Om een beeld te krijgen wie aan welke discipline wil deelnemen hangt er een lijst op in baan 9 waarop je dit kan noteren. Op deze manier kunnen we je op voorhand alvast wat tips geven tijdens de trainingen. Kom dus zeker eens meedoen!  De inschrijving voor de meeting/disciplines in kwestie doe je zelf ter plaatse op de dag van de wedstrijd. 
 
 
Zaterdag 27 januari - LCC Avondveldloop Sint-Truiden (TACT)
 
Eind deze maand organiseert TACT de avondveldloop als deel van het LCC criterium. Deze gaat door in 't Speelhof vanaf 16.00u. Het uurschema vind je terug in de bijlage.  Omdat dit een eigen organisatie is, wordt dit sowieso een verplicht nummertje voor alle TACT atleten. De deelname voor TACT atleten is gratis.
 
Als je nog nooit deelgenomen hebt aan een veldloop moet je niet bang zijn. Om ons hierop goed voor te bereiden gaan de trainingen voor de jeugd (kang/ben/pup/min) van 17 januari (wo), 24 januari (wo) en 26 januari (vr) door in het 't Speelhof. We spreken telkens af aan de ingang ter hoogte veemarkt. De uren blijven zoals ze zijn op de piste. Dus voor kangoeroes, benjamins en pupillen om 18.00u en voor de miniemen om 19.00u. Tijdens deze trainingen gaan we het parcours om toffe en leuke manier leren kennen.
 
 
Nog vragen en extra info ...
 
Moest je nog vragen hebben of heb je graag wat meer info over bepaalde verplaatsingen stuur ons gerust een mailtje. Of je kan altijd terecht tijdens de trainingsdagen bij één van de trainers.
Meer info over het deelnemen aan een indoorwedstrijd of veldloop vind je onze infobundel.
Welke wedstrijden of activiteiten zijn er nog? Je vind het op onze winterkalender.
 
We hopen er met samen met jullie een toffe, leerrijke, sportieve en vooral leuke maand van te maken!
 
Jullie trainers


Uitslag LCC Lanaken
Datum: 09/01/2018 16:18

Afgelopen weekend waren de Tact-atleten op 2 verschillende sportevenementen actief: PC Indoor Heusden en LCC Lanaken. Sommige kiezen voor de warmte anderen prefereren de koude in combinatie met een vleugje wind. Voor iedere atleet wat wils.

In Lanaken aangekomen hielden de atleten en de supporters zich zo lang mogelijk warm om nadien naar de vakkundig opgestelde Tact-tent af te zakken. Waarin het al snel een zootje werd van stoelen, zakken, loopschoenen... 
Van kangoeroes tot cadetten stonden 18 Tact-atleten aan de start. De Tact-vlag mag fier wapperen als we naar de resultaten kijken: Margot 1ste Min, Guinevère 2de Pup, Lena 3de Cat. Bijkomend nog heel wat mooie individuele prestaties en ereplaatsen. Nog een speciale vermelding voor onze kangoeroe Wout die voor de eerste keer deelnam aan een cross.

Ondertussen in de verwarmde hal te Heusden werd er gestreden voor provinciale titels. De heren kozen resoluut voor de kogel. Bij de dames stond de 60m, het verspringen en de kogel op het menu. Verschillende titels en medailles gingen richting St Truiden. PK werd Britt bij de cadetten op 60m en in het verspringen. In het kogel werd Witse PK bij de junioren. Dries en Ward kaapten een tweede en derde plaats weg bij de kogel scholieren. All-roundster Lotte legde twee keer beslag op een derde plaats bij de scholieren in het verspringen en bij de kogel. Ook in Heusden had de Tact-vlag fier mogen wapperen.

Een dikke proficiat aan al de atleten maar ook aan de ouders, grootouders en supporters voor jullie inzet en steun.

De Tact-Trainers07/01/2018 LCC Lanaken: Uitslag

LCC Lanaken: ATLA veldloop
Datum: 02/01/2018 23:14

De eerste meters in het nieuwe jaar zijn achter de rug. Maar we willen jullie allen nog een plezant, leerrijk en sportief 2018 wensen.

Op zondag, 7 januari, trekken onze TACT atleten naar Lanaken voor de ATLA veldloop. Hoewel op de TACT kalender aangegeven staat dat deze veldloop niet begeleid zal zijn, zullen er toch trainers present zijn. Kom dus samen met je clubgenoten en trainers het jaar alvast op een toffe en sportieve manier inzetten!

Is de verplaatsing net te ver? Vraag dan zeker eens bij je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk.

Volgend weekend, zondag 14 januari, maken we zéér korte verplaatsing naar Alken voor de ACA veldloop. Naast de vele TACT atleten zullen de trainers hier ook weer paraat zijn. Dit is echt naast de deur, ZEKER KOMEN DUS!

Heel véél plezier en succes, tot zondag!

Jullie trainers

07/01/2018 LCC Lanaken: Programma
14/01/2018 LCC Alken: Programma

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

Tussenstand
Datum: 01/01/2018 16:56
01/01/2018 Tussenstand: Uitslag

Tussenstand
Datum: 20/12/2017 16:35
17/12/2017 LCC Dilsen: Parkloop: Uitslag

VITA - eindejaarsmeeting Gent
Datum: 19/12/2017 14:19

Heb je altijd eens willen lopen, springen of werpen op een piste waar toppers zoals Nafi Thiam of de Borlé broertjes komen voor trainingen of wedstrijden? Dan is zaterdag, 23 december, je kans! Samen met je TACT- clubgenoten en -trainers gaan we naar de VITA-eindejaarsmeeting in de Topsporthal in Gent.

We spreken ten laatste 45 min. voor je eerste discipline ter plaatse af. Deze tijd is zeker nodig om je in te schrijven, samen met clubgenoten en trainers op te warmen en gerust aan de meet te verschijnen.

Hieronder (of in de bijlage) vind je alvast het uurschema.
Ben je cadet of ouder en wil je ook graag meedoen? Neem dan zeker een kijken op de site van VITA, hier vind je het uurschema voor de rest van de dag.

Is het de eerste keer dat je deelneemt aan een indoorwedstrijd, en heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Heb geen schrik, je vind alle info terug in onze infobundel (onderaan). Je clubgenootjes staan ook steeds paraat met tips en info.

Samen met de hele TACT bende gaan we de kerstvakantie op TOFFE MANIER inzetten!

Tot dan!

VITA - eindejaarsmeeting Gent: Uurschema

Meer info nodig over indoorwedstrijden? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.LCC Dilsen: Parkloop
Datum: 12/12/2017 01:06

Dag allemaal,

Na een weekendje rust is het komende zondag, 17 december, tijd voor de LCC parkloop in Dilsen-Stokkem. Deze gaat door in het Kasteelpark Ter Motten.

Op deze veldloop zal begeleiding door trainers wederom niet verzekerd zijn. Maar wees gerust, je bent zeker niet de enige TACT atleet op deze veldloop. Bij jouw clubgenoten kan je dan ook steeds terecht voor hulp bij je opwarming of tips voor tijdens de wedstrijd. 

Is de verplaatsing net te ver en wil je toch heel graag gaan lopen? Vraag dan zeker eens bij je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk. 

Volgende zaterdag, 23 december, trekken we met alle TACT atleten naar Topsporthal in Gent voor een indoormeeting. Allen al om de locatie is deze verplaatsing zeker niet te missen. Je clubgenoten en trainers zullen zeker aanwezig zijn, jij komt toch ook?!
Meer info volgt later deze week. 

Heel veel succes en plezier in Dilsen!

Jullie trainers

LCC Dilsen: Parkloop: Programma

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

Uitslag LCC Bree
Datum: 05/12/2017 13:28
Afgelopen weekend was het koud en nat. Maar dit hield onze TACT atleten niet tegen om de verre verplaatsing voor de LCC sinterklaasveldloop naar Bree te maken. Ze overwonnen de koude, regen en wind en toonde één voor één wat ze in hun mars hadden! Dikke proficiat, jullie hebben dat allemaal super gedaan!03/12/2017 LCC Bree: Sinterklaasveldloop: Uitslag + tussenstand Uitslag

- 23/06/2018:
- 06/07/2018:
- 07/07/2018:
- 07/07/2018:
- 02/09/2018:
UITSLAGEN
- 06/05/2018:
- 27/01/2018:
- 14/01/2018:
- 17/12/2017:
- 03/12/2017:
FOTOALBUMS
Top