DALO Lommel
Datum: 13/02/2018 10:48

Na het PK veldloop in Genk 2 weken geleden, waar TACT 2 x goud, 3 x zilver, 1 x brons behaalde en één voor één top prestaties neerzette, was het afgelopen weekend tijd voor een welverdiende pauze.

Na dit weekendje rust maken we ons komende zondag, 18 februari, op voor alweer de laatste TACT groepsverplaatsing voor dit winterseizoen. Samen met je clubgenoten en TACT trainers gaan we naar Lommel waar we deelnemen aan de LCC veldloop.

In tegenstelling tot wat vermeld staat op onze winterkalender, zal dit de enige begeleide wedstrijd voor dit weekend zijn. Aangezien heel wat TACT atleten plannen om naar Lommel te gaan, hebben de jeugdtrainers beslist deze veldloop te begeleiden i.p.v. de indoormeeting in Gent.

Kom dus zeker samen met je clubgenoten en trainers het veldloopseizoen op een leuke manier afsluiten.

We spreken ter plaatse af ten laatste 45 min. voor je veldloop. Deze tijd heb je nodig om je rustig in te schrijven (in het schoolgebouw) en te verzamelen aan het TACT tentje in de buurt van de start. Van hieruit starten we een parcours verkenning en gemeenschappelijke opwarming samen met één van je trainers. Voor benjamins begint deze opwarming om 11.50upupillen om 12.10u en miniemen om 12.40u. Na deze opwarming verzamelen we terug aan de tent om ons klaar te maken voor de start van de veldloop.
In de bijlage vind je alvast het uurschema van de wedstrijd.

Om de atletiekwinter helemaal af te sluiten plannen we op zaterdag 17 maart een TOFFE UITSTAP naar de VAL Jeugddag in Gent. Tijdens deze dag beleven we atletiek op een speelse manier met plezante spelletjes, uitdagende parcours en grote springkastelen. Zeker niet te missen, wees er dus zeker bij! Meer info volgt einde deze maand.

We hopen er zondag samen met jullie een gezellige laatste veldloop van te maken!

Tot dan!
Jullie trainersteam.

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.


Genk - PK veldloop
Datum: 31/01/2018 00:11

Na een geweldige eigen organisatie, met al een even fantastische TACT opkomst, staat komende weekend onze voorlaatste groepsverplaatsing van de winter op het programma. Komende zondag, 4 februari, trekken we terug naar Genk waar het Provinciaal Kampioenschap veldloop georganiseerd wordt.

Laat je wederom zeker niet afschrikken door de naam. Wij beschouwen iedere veldloop in de eerste plaats als het ideale extra trainingsmoment. Net zoals vorig weekend, zijn er ook deze keer weer trainers en tal van TACT atleten aanwezig. Je bent dus zeker niet alleen. Kom dus zeker eens meedoen.

Wees zeker ten laatste 45 min. voor je veldloop aanwezig. Deze tijd heb je nodig om je rustig in te schrijven (in de sporthal) en te verzamelen aan het TACT tentje in de buurt van de start. Van hieruit starten we een parcours verkenning en gemeenschappelijke opwarming samen met één van je trainers. Voor benjamins begint deze opwarming om 11.50upupillen om 12.10u en miniemen om 12.40u. Na deze opwarming verzamelen we terug aan de tent om ons klaar te maken voor de start van de veldloop.
In de bijlage vind je alvast het uurschema van de wedstrijd.

Ben je niet meer zeker wat er allemaal bij een veldloop komt kijken? Geen nood, kijk het rustig even na in de infobundel die je vind in de bijlage (of via de link onderaan).

Tot slot willen we onze jeugdstage voor pupillen en miniemen nog even in de kijker zetten. Deze gaat door van 9 t.e.m. 13 mei in het vakantiepark Zilverstrand Mol. Er zijn nog enkele plaatsen mis je kans dus zeker niet! Info hierover vind je hier.

We hopen er samen met jullie weer een leuke en toffe TACT uitstap van te maken!

Tot dan!
Jullie trainersteam.

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

 

62ste PARKLOOP uitslag en tussenstand
Datum: 28/01/2018 09:19

Niet alleen het winterse avondzonnetje liet zich afgelopen zaterdag nog eens zien, ook zakte meer dan 500 atleten af naar Sint-truiden voor de LCC Avondcross. Alles zat al meteen juist voor een toffe gezellige veldloop. Wat de trainers en het bestuur nog trotser maakte is dat ruim 67 TACT ATLETEN aan de meet verschenen. Meer dan 10% van alle deelnemers. We kunnen dan ook maar 1 ding besluiten .. JULLIE WAREN GEWELDIG!!!

Het TACT deelnemersveld was van alle leeftijden .. 2 kangoeroes, 19 benjamins, 16 pupillen, 13 miniemen, 5 cadetten, 3 scholieren, 2 junioren, 5 masters en 2 senioren. De éne al wat meer ervaren dan de andere .. Sommige hadden iets meer zenuwen dan hun clubgenoten .. Andere stonden dan weer met een ontspannen glimlach aan de start. Maar gemeenschappelijk was dat ze allemaal één voor één een top prestatie hebben neergezet! Bij deze knappe prestaties mogen we ook deze keer weer 3 gouden, 2 zilveren en 3 bronzen medailles rekenen! Dit alles maakt van ons een trotse trainers- en bestuursgroep!

Maar de TACT familie bestond niet enkel uit atleten. Naast de vele supporters en bezoekers stonden natuurlijk ook tientallen ouders, bestuursleden en vrienden van de club! Zonder hen was het nooit mogelijk geweest om deze gezellige avond op poten te zetten .. een TOP CREW!

Jullie hebben er met zen alle een mooie en fantastische atletiekavond van gemaakt, proficiat!

Merci allemaal!
Een trotse trainersploeg27/01/2018 LCC Sint-Truiden: Parkloop: Uitslag

Tussenstand
Datum: 18/01/2018 16:02
14/01/2018 LCC Alken: Uitslag

Trainingen + PK indoor + TACT avondcross
Datum: 16/01/2018 23:45

De trainers genieten nog na van de massale TACT opkomst op ACA veldloop in Alken afgelopen zondag. JULLIE WAREN GEWELDIG!!!!


Woensdag 17 en 24 januari en vrijdag 26 januari
gaan de trainingen, in teken van onze LCC avondcross, door in 't Speelhof. Voor onze kangoeroes, benjamins en pupillen gaat dit zoals gewoonlijk door van 18.00u tot 19.00u. Zij verzamelen aan de ingang (Veemarkt) om 17.45u.
De training van de miniemen gaat op deze dagen naar goede gewoonte door van 19.00 tot 20.00u. Zij komen samen aan de ingang rond 18.50u. 

Op vrijdag 19 januari gaat de training door op onze vertrouwde piste.


Zondag 21 januari - PK Indoor jeugd (ben/pup/min)

Komende zondag, 21 januari, maken we de verplaatsing naar Heusden voor een indoormeeting op Limburgse bodem. Hier vind het Provinciaal kampioenschap indoor voor benjamins, pupillen en miniemen plaats. Wij beschouwen deze verplaatsing in de eerste plaats als het ideale trainingsmoment. Kom dus zeker eens meedoen! De trainers zullen er alvast ook zijn!

Tijdens deze meeting is er voor de benjamins de keuze uit 4 disciplines - 60, kogel, hoog en ver. En 5 disciplines voor miniemen - 60, 60H, kogel, hoog, ver. Elke atleet kan max. deelnemen aan 2 nummers. Deze stem je qua tijd best een beetje op elkaar af m.b.v. het uurschema in de bijlage.

De training van komende vrijdag, 19 januari, wordt alvast afgesteld op de voorkomende disciplines. 


Zaterdag 27 januari - LCC Avondcross Sint-Truiden (TACT)

Volgend weekend, zaterdag 27 januari, organiseert TACT de avondcross als deel van het LCC criterium. Deze gaat door in 't Speelhof vanaf 16.00u. Het uurschema en parcours vind je terug in de bijlage. Omdat dit een eigen organisatie is, wordt dit sowieso een verplicht nummertje voor alle TACT atleten. De deelname voor onze eigen atleten is gratis. De trainers gaan hier ook zeker en vast weer aanwezig zijn, zeker komen dus!

LCC Avondcross - Parkloop: Uurschema + parcours


Nog vragen en extra info ...

Moest je nog vragen hebben of heb je graag wat meer info over bepaalde verplaatsingen stuur ons gerust een mailtje. Of je kan altijd terecht tijdens de trainingsdagen bij één van de trainers.

Meer info over het deelnemen aan een indoorwedstrijd of veldloop vind je onze infobundel.
Welke wedstrijden of activiteiten zijn er nog? Je vind het op onze winterkalender.


We hopen jullie weer in grote getale te mogen begeleiden op één of meer van deze verplaatsing. Wij kijken er alvast naar uit!

Jullie trainers

LCC - Avondcross
Datum: 16/01/2018 12:45
Het uurschema en parcours vind u hier: Uurschema + parcoursVerplaatsingen en activiteiten januari
Datum: 10/01/2018 12:40
Dag allemaal,
 
TACT was wéér zeer goed vertegenwoordigd op de veldloop en indoorwedstrijd afgelopen weekend! Jullie hebben dat één voor één TOP gedaan!
 
Kon je er niet bij zijn? Geen nood, deze maand staan er heel wat activiteiten en groepsverplaatsingen met trainersbegeleiding op het programma. Waaronder ook zelfs één op eigen bodem (Parkloop). 
 
Alvast een overzicht:
 
Vrijdag 12 januari - Nieuwjaarsreceptie
Aanstaande vrijdag nodigt het volledige TACT-team jullie uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze gaat naar goede gewoonte door in Baan 9 en dit van 19.00u - 21.30u. 
Aan het uur van de training voor jeugd (kangoeroes, benjamins en pupillen) veranderd niets. De miniemen, spurters en afstandsgroep daarintegen trainen vrijdag van 18.00u tot 19.00u
 
 
Zondag 14 januari - LCC Veldloop Alken
 
Komende zondag, 14 januari, maken we met ALLE TACT atleten de korte verplaatsing naar onze buur club ACA in Alken voor de LCC veldloop. Op deze veldloop is er ook een kans voor kangoeroes om eens mee te lopen (12.15u). Alle andere categoriën beginnen vanaf 12.30u. Het uurschema vind je in de bijlage. Wees zeker 45 min. op voorhand aanwezig. In deze tijd schrijf je je in, warm je samen met je clubgenoten en trainers op en kom je gerust en klaar aan de meet.
 
 
Zondag 21 januari - PK Indoor jeugd (ben/pup/min) 
 
Op zondag 21 januari gaan we naar Heusden voor een indoorwedstrijd op Limburgse bodem. Hier vind het Provinciaal kampioenschap indoor voor benjamins, pupillen en miniemen plaats. Laat deze naam je echter niet afschrikken. Wij beschouwen deze verplaatsing in de eerste plaats als het ideale trainingsmoment. De ideale kans om atletiek op een toffe manier indoor te beleven. 
 
Tijdens deze meeting is er voor de benjamins de keuze uit 4 disciplines (60, kogel, hoog en ver). En 5 disciplines voor miniemen (60, 60H, kogel, hoog, ver). Elke atleet kan max. deelnemen aan 2 nummers. Deze stem je qua tijd best een beetje op elkaar af m.b.v. het uurschema in de bijlage. 
 
Om een beeld te krijgen wie aan welke discipline wil deelnemen hangt er een lijst op in baan 9 waarop je dit kan noteren. Op deze manier kunnen we je op voorhand alvast wat tips geven tijdens de trainingen. Kom dus zeker eens meedoen!  De inschrijving voor de meeting/disciplines in kwestie doe je zelf ter plaatse op de dag van de wedstrijd. 
 
 
Zaterdag 27 januari - LCC Avondveldloop Sint-Truiden (TACT)
 
Eind deze maand organiseert TACT de avondveldloop als deel van het LCC criterium. Deze gaat door in 't Speelhof vanaf 16.00u. Het uurschema vind je terug in de bijlage.  Omdat dit een eigen organisatie is, wordt dit sowieso een verplicht nummertje voor alle TACT atleten. De deelname voor TACT atleten is gratis.
 
Als je nog nooit deelgenomen hebt aan een veldloop moet je niet bang zijn. Om ons hierop goed voor te bereiden gaan de trainingen voor de jeugd (kang/ben/pup/min) van 17 januari (wo), 24 januari (wo) en 26 januari (vr) door in het 't Speelhof. We spreken telkens af aan de ingang ter hoogte veemarkt. De uren blijven zoals ze zijn op de piste. Dus voor kangoeroes, benjamins en pupillen om 18.00u en voor de miniemen om 19.00u. Tijdens deze trainingen gaan we het parcours om toffe en leuke manier leren kennen.
 
 
Nog vragen en extra info ...
 
Moest je nog vragen hebben of heb je graag wat meer info over bepaalde verplaatsingen stuur ons gerust een mailtje. Of je kan altijd terecht tijdens de trainingsdagen bij één van de trainers.
Meer info over het deelnemen aan een indoorwedstrijd of veldloop vind je onze infobundel.
Welke wedstrijden of activiteiten zijn er nog? Je vind het op onze winterkalender.
 
We hopen er met samen met jullie een toffe, leerrijke, sportieve en vooral leuke maand van te maken!
 
Jullie trainers


Uitslag LCC Lanaken
Datum: 09/01/2018 16:18

Afgelopen weekend waren de Tact-atleten op 2 verschillende sportevenementen actief: PC Indoor Heusden en LCC Lanaken. Sommige kiezen voor de warmte anderen prefereren de koude in combinatie met een vleugje wind. Voor iedere atleet wat wils.

In Lanaken aangekomen hielden de atleten en de supporters zich zo lang mogelijk warm om nadien naar de vakkundig opgestelde Tact-tent af te zakken. Waarin het al snel een zootje werd van stoelen, zakken, loopschoenen... 
Van kangoeroes tot cadetten stonden 18 Tact-atleten aan de start. De Tact-vlag mag fier wapperen als we naar de resultaten kijken: Margot 1ste Min, Guinevère 2de Pup, Lena 3de Cat. Bijkomend nog heel wat mooie individuele prestaties en ereplaatsen. Nog een speciale vermelding voor onze kangoeroe Wout die voor de eerste keer deelnam aan een cross.

Ondertussen in de verwarmde hal te Heusden werd er gestreden voor provinciale titels. De heren kozen resoluut voor de kogel. Bij de dames stond de 60m, het verspringen en de kogel op het menu. Verschillende titels en medailles gingen richting St Truiden. PK werd Britt bij de cadetten op 60m en in het verspringen. In het kogel werd Witse PK bij de junioren. Dries en Ward kaapten een tweede en derde plaats weg bij de kogel scholieren. All-roundster Lotte legde twee keer beslag op een derde plaats bij de scholieren in het verspringen en bij de kogel. Ook in Heusden had de Tact-vlag fier mogen wapperen.

Een dikke proficiat aan al de atleten maar ook aan de ouders, grootouders en supporters voor jullie inzet en steun.

De Tact-Trainers07/01/2018 LCC Lanaken: Uitslag

LCC Lanaken: ATLA veldloop
Datum: 02/01/2018 23:14

De eerste meters in het nieuwe jaar zijn achter de rug. Maar we willen jullie allen nog een plezant, leerrijk en sportief 2018 wensen.

Op zondag, 7 januari, trekken onze TACT atleten naar Lanaken voor de ATLA veldloop. Hoewel op de TACT kalender aangegeven staat dat deze veldloop niet begeleid zal zijn, zullen er toch trainers present zijn. Kom dus samen met je clubgenoten en trainers het jaar alvast op een toffe en sportieve manier inzetten!

Is de verplaatsing net te ver? Vraag dan zeker eens bij je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk.

Volgend weekend, zondag 14 januari, maken we zéér korte verplaatsing naar Alken voor de ACA veldloop. Naast de vele TACT atleten zullen de trainers hier ook weer paraat zijn. Dit is echt naast de deur, ZEKER KOMEN DUS!

Heel véél plezier en succes, tot zondag!

Jullie trainers

07/01/2018 LCC Lanaken: Programma
14/01/2018 LCC Alken: Programma

Meer info nodig over veldlopen? Neem een kijkje in onze infobundel.
Welke wedstrijden zijn er nog? Je vind ze op onze winterkalender.

Tussenstand
Datum: 01/01/2018 16:56
01/01/2018 Tussenstand: Uitslag

- 02/09/2018:
- 08/09/2018:
- 16/09/2018:
- 22/09/2018:
- 30/09/2018:
UITSLAGEN
- 07/07/2018:
- 06/05/2018:
- 27/01/2018:
- 14/01/2018:
- 17/12/2017:
FOTOALBUMS
Top