Atletiekclub T.A.C.T
Verplichte wedstrijden
Wij streven er in de eerste plaats naar om zoveel mogelijk wedstrijdatleten voort te brengen. Daarom wordt ook van iedere TACT-atleet, ongeacht recreant, verwacht dat hij/zij aan eigen organisaties deelneemt. Op deze manier kunnen recreanten in een vertrouwelijke trainingsomgeving kennis maken met competitiesport.

Van ALLE TACT-atleten verwachten wij dat ze aan volgende organisatie ZEKER deelnemen:
  • LCC-veldloop - 't Speelhof (Parkloop) - zondag 17 februari 2013
  • Olimpic - TACT piste - zondag 12 mei 2013
  • Fruitloop - TACT piste - zondag 8 september 2013
  • Medaille meeting - TACT piste - zaterdag 21 september 2013

Andere belangrijke wedstrijden waar we graag een groot deelnemersveld zien zijn:

Winter:
  • Provinciale, Vlaamse (vanaf cadet) en Belgische (vanaf cadet) indoorkampioenschappen
  • Wedstrijden (groepsverplaatsingen) van de door de trainers opgestelde indoorkalender.

• Provinciale, Vlaamse (vanaf cadet) en Belgische (vanaf cadet) veldloopkampioenschappen
  • Wedstrijden (groepsverplaatsingen) van de door de trainers opgestelde veldloopkalender.

Zomer:
  • Provinciale, Vlaamse (vanaf cadet) en Belgische kampioenschappen
  • Beker van Vlaanderen
  • Wedstrijden (groepsverplaatsingen) van de door de trainers opgestelde zomerkalender.

Bij al deze wedstrijden is ALTIJD begeleiding door de trainers voorzien.

DEELNEMEN IS BELANGRIJKER ALS WINNEN!!!