09/05/2018 - Jeugdstage Zilverstrand Mol

Tijdens het verlengdweekend van Hemelvaart, 9 t.e.m. 13 mei, organiseert TACT eenfenomenale atletiekstage!

Samen met je clubgenoten trekken we naar het vakantiepark Zilverstrand in Molwaar we zullen verblijven in kleine bungalows. In dit park beschikken we over alle voorzieningen om op een toffe en leuke manier te trainen en ontspannen. De ideale omgeving dus om er samen een toffe stage van te maken.

De start van de stage is gepland op woensdagavond 9 mei om 20.00u (samenkomst op het domein).
Om deze stage met de nodige team spirit af te sluiten nemen we op 13 mei deel aan Olimpic jeugdmeeting in Hechtel. Om de verplaatsing van de stageplaats naar Hechtel te maken rekenen wij op de ouders. We spreken af tussen 11.00 en 11.30u (ten laatste) op de parking van het domein. Wij zorgen voor de inschrijving van de meeting en voorzien voor de vrije momenten tussendoor een lunchpakket (broodje, fruit en drank). Het einde van de stage is voorzien rond +/- 17.00u in Hechtel (afhankelijk van het uurschema van de meeting).

De prijs voor deze stage bedraagt 125 euro. Voor dit bedrag voorzien wij:

- Een volpension verblijf (ontbijt, middageten, 4 uurtje, avondeten, fruit, ...) in bungalows, in het vakantiepark Zilverstrand Mol
- Toffe trainingen en activiteiten
- Super gemotiveerde trainers
- Een heel leuk aandenken dat je op trainingen en wedstrijden kan gebruiken.
- En de inschrijving voor de Olimpic meeting in Hechtel.

Heb je er veel zin in en wil je deze superdeluxe stage voor geen zweetdruppeltje missen? Schrijf je dan zeker in door je naam + voornaam te sturen naar stage@atletiekclub-tact.be. We hebben 20 plaatsen geserveerd waarvan momenteel nog 7 plekjes vrij zijn. Wacht dus zeker niet te lang!

De betalingsgegevens volgen na inschrijving. Verdere gedetailleerde info volgt in de maand voor vertrek.

Schrijf je zeker in want het belooft een fantastische stage te worden!

Programma's: